Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

joi, octombrie 28, 2010

Adina, de ce minţi? Uite dovada că ţi-ai părăsit copilul!Libertatea l-a găsit pe băieţelul pe care Adina Barbu l-a abandonat la o Maternitate din Braşov, pe cand aceasta avea doar 17 ani. Copilul, acum in varstă de 11 ani, locuieşte alături de mama sa adoptivă, o arhitectă, în Grecia.

După ce, recent, a devenit cunoscută ca “noua Nicoleta Luciu”, datorită sânilor săi incredibili, Adina face acum furori printre craii din Dorobanţi. Sub nici o formă nu a lăsat însă să se vadă că, în spatele imaginii de divă, se ascunde o dramă sfâşietoare. În 1999, pe când trăia în Braşov şi era cunoscută ca Adina Vasilica Ciuciu, tânăra a fost nevoită să îşi abandoneze copilul. Secretul i-a fost divulgat recent de fostul ei iubit, în timpul unei emisiuni televizate. Deşi Adina a minţit şi a negat cu îndârjire, Libertatea a dat de urma băiatului.Bebeluşul al cărui nume am decis să nu îl dezvăluim, s-a născut pe 1 septembrie 1999, la Maternitatea din Braşov. Adina a considerat că e prea tânără la 17 ani, aşa că a ales să-l abandoneze în spital. După şase luni a fost decăzută din drepturile părinteşti, iar micuţul a fost dat spre adopţie. Radu Mailat, purtătorul de cuvânt de la Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov, i-a găsit dosarul. “Copilul născut în septembrie 1999 a fost adoptat în 2000 prin intermediul Asociaţiei Catharsis. Copilul nu a fost niciodată în sistemul de protecţie al DGASPC Braşov, el fiind crescut până la momentul adopţiei de un asistent maternal plătit de Catharsis”, a declarat Mailat.

Aceeaşi asociaţie i-a găsit o nouă mamă micuţului, o grecoaică. Potrivit unor surse din rândul autorităţilor care au intermediat adopţia, se pare că femeia, care e arhitect, e fiica unui general mobilizat în Italia. În unele ţări, precum Grecia, legislaţia permitea ca un părinte singur să poată înfia, astfel că femeia a aplicat, iar în martie 2000 a devenit mămica băieţelului.

Îşi serbează ziua pe podiumul din Cuando

Adina Barbu nu pare să fie deloc afectată de trecut, astfel că ea va fi prezentă în această seară, după ora 23.30, în Clubul Cuando din Capitală, unde va fi vedeta unei prezentări de lenjerie intimă extrem de sexy. Pentru că ieri a fost ziua ei şi a împlinit 28 de ani, Adina va petrece după showul de modă din Cuando, alături de câţiva prieteni apropiaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.