Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

joi, octombrie 14, 2010

Adina Barbu, femeia cu cele mai mari implanturi de silicon din Romania. Vezi videoBruneta cu ochii negri, Adina Barbu are 1,70 metri si 52 kg, fiind nascuta in 1982. La sutien – pe care si-l gaseste cu mare greutate in tara – poarta cupa E! A cutreierat lumea, din Scandinavia pana in Japonia, iar acum s-a stabilit la Brasov, unde a detinut, o perioada, un club. Sora mai mica a Adinei - blonda cu ochi verzi – este stabilita, de 4 ani, in Caraibe, iar sora cea mare la Rasnov."Noua Nicoleta Luciu", Adina Barbu, a povestit pentru Acces Direct despre iubitul ei mafiot de când lucra drept animatoare în Japonia.

"El făcea parte dintr-un clan mafiot. Am continuat relaţia un an jumătate", a povestit Adina, adăugând că acesta nu îi dădea libertatea de a face ce şi-a dorit, fiind mereu...

Braşoveanca de 28 de ani care prezintă vremea în CANCAN conduce un super bolid! Adina Barbu este posesoarea unui Jaguar Xf, cu care "zboară" pe şoselele patriei. Ultima ispravă a superbei brunete: a mers cu 210 km/h pe DN1!

"Cea mai mare viteză cu care am circulat cu maşina mea a fost 210 km/h, dar a fost pentru puţin timp, pentru că drumul pe care îl fac tot timpul, Braşov-Bucureşti, este plin de radare. Încerc să merg normal, cu vitezele legale", a declarat Adina Barbu, la Alarma de la PRO FM.

Voluptoasa brunetă a mai dezvăluit care a fost ultima carte citită: "Bărbaţii sunt nişte porci", de Rodica Ojog- Braşoveanu. "Bărbaţii nu sunt nici porci, nici proşti! Bărbatul e bărbat şi fără el nu putem trăi", a completat Adina.

Apetisanta bruneta care poarta cel mai mare numar la sutien de pe piata spune ca a apelat la operatia estetica pentru ca si-a dorit sanii mai mari si mai fermi si ca este foarte multumita de decizia sa.Operatia estetica a costat-o 3.000 de euro dar Adina spune ca a a meritat fiecare banut pentru ca, atunci cand intra intr-o incapere, atrage imediat atentia barbatilor.Adina Barbu este la ora actuala detinatoarea celor mai mari implanturi.

Chiar daca este mai greu sa-si gaseasca sutiene pe masura sau rochite, bruneta este mandra de titlul "fata cu cele mai mari implanturi din Romania" si e gata sa se intreaca in marimea sanilor chiar si cu mult mai celebra Pamela Anderson.

Un comentariu:

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.