Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

vineri, octombrie 16, 2009

Mariana Rosca face streaptease la Happy Hour - Blonda lui Iri LIVEOriginara din Iasi, Mariana Rosca a venit in Bucuresti la varsta de 16 ani. La scurt timp dupa ce a ajuns in Capitala, aceasta s-a angajat ca stripteusa intr-un bar. Apoi a plecat in Austria, unde, in perioada 2002-2003, a activat ca dansatoare. Norocul a dat peste cea care sustine ca Irinel Columbeanu i-a facut avansuri atunci cand a cunoscut un libanez, actualul ei logodnic. Mariana a lasat in urma cariera de stripteusa sau dansatoare si a devenit o femeie de afaceri. Mariana Rosca s-a apucat sa organizeze partide de vanatoare la care participau oameni cu bani, in special straini. Cat despre asa - zisele avansuri pe care Irinel Columbeanu i le-ar fi facut, nimeni in afara celor doi nu poate sti ce s-a intamplat. Blonda lui Iri a spus la Happy Hour ca miliardarul ar fi sarutat-o acolo unde niciun barbat nu a facut-o: la subrat.


Mariana Rosca, blonda lui Iri, a fost din nou invitata lui Maruta in editia de joi a emisiunii Happy Hour. Mariana a stat pe Happylica lui Maruta alaturi de Silviu Prigoana, ocazie cu care si-a continuat show-ul de streaptease inceput in emisiunea trecuta. Mai mult, Mariana l-a invitat pe Irinel Columbeanu in emisiunea de vineri sa spuna daca tot ce a declarat ea este minciuna. Desi Irinel Columbeanu a spus ca nu a avut nicio legatura cu femeia de 29 de ani, Mariana a descris cu lux de amanunte intalnirea dintre cei doi, la emisiunea lui Maruta.

Una dintre cele doua declaratii socante a fost aceea ca Irinel i-a recunoscut blondei ca este "nimfoman".


Mariana Rosca a mers si la emisiunea lui Dan Capatos, unde a povestit ca unul dintre subiectele abordate cu Irinel, in seara cand acesta a sarutat-o la subtioara, a fost reincarnarea. Mariana Rosca s-a nascut la Iasi in 1979 si s-a mutat in Bucuresti la doar 16 ani, incepand sa danseze prin cluburi. Mariana sustine ca este "femeia buna la toate": "Stiu sa fac mobila, sa creez haine, vorbesc patru limbi straine si imi place arta fotografica", spune blonda la Pro TV. Fosta stripteuza, Mariana este acum logodnica unui libanez si femeie de afaceri in Beirut. In Liban, moldoveanca locuieste intr-un apartament de 1.5 milioane de dolari in centrul Beirutului, are doi servitori si o colectie de arta in valoare de peste 300.000 de dolari.

Mariana si-a facut mai multe operatii estetice, printre care si refacerea danturii in intregime din portelan, pentru care a cheltuit circa 50.000 de dolari. Popularitatea Marianei Rosca a explodat in octombrie 2009, cand toata presa a scris ca Irinel Columbeanu i-a facut avansuri Marianei, intr-un club.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.