Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

sâmbătă, octombrie 17, 2009

Blonda lui Iri, Mariana Rosca, s-a dat din nou in stamba la Happy after Hour. Spre deliciul publicului, frumoasa blonda a renuntat din nou la haine!

Insa nu s-a oprit aici: o prezentare de moda intr-un club din Regie a fost primul eveniment gazduit de Mariana Rosca. “M-am acomodat repede. M-a ajutat putin, sa zic asa, pentru ca lumea deja ma cunostea aici, dar nu neaparat ca m-a ajutat, ca puteam sa prezint acest eveniment sau altul dinainte si fara sa fiu blonda lui Iri”, marturiseste Mariana Rosca, cea care sustine ca Irinel Columbeanu i-a facut avansuri si a sarutat-o la subrat. Tinerii din Capitala au petrecut in atmosfera incinsa la zeci de grade, ca sa uite de ploaia aproape inghetata care-a cazut ore in sir. Ingredientele distractiei au fost pretutindeni aceleasi: pahare cat mai pline si dansatoare cat mai goale. La miezul noptii, clubul era plin cu petrecareti. Cei mai multi au venit cu gand sa-si faca antrenamentul pentru distractiile din week-end. N-au avut nevoie de prea multa incalzire: in clipa cand dansatoarele au inceput sa se miste provocator, nimeni n-a mai stat pe ganduri.Date generale despre Mariana Rosca
Anul nasterii: 1979
Locul nasterii: Iasi
Inaltime: 1.74 m
Greutate: 60 kg
Masuri: 100-65-95
Hobby-uri: fotografia, design-ul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.