Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

marți, septembrie 15, 2009

Păsărin pozează din nou goală Ce bună s-a făcut!


E obişnuită să defileze nud în faţa fotografilor, însă, în ultimii ani, nu ne-a mai fericit cu pictoriale incitante, şi asta pentru că frumoasa Cosmina Păsărin se cam ofilise. Aşteptarea a meritat însă, căci bruneta a revenit la vechile obiceiuri.

Aterizată în luminile reflectoarelor direct de la „Vara ispitelor”, a avut un drum neted în trustul patronat de Adrian Sârbu. Cei de la Playboy au convins-o să se dezbrace pentru numărul din octombrie 2001, iar de atunci, pictorialele sexy au devenit la ordinea zilei pentru zâmbăreaţa brunetă.

Acum pare de-a dreptul ilară declaraţia pe care Cosmina a oferit-o la primul ei pictorial nud, dovadă că zicala „niciodată să nu spui niciodată” are un sâmbure de adevăr. „M-am simţit în largul meu şi a contat mult echipa cu care am lucrat, mai ales că e prima dată când pozez nud. Şi ultima”, spunea, hotărâtă, aceasta în Playboy, însă şi-a schimbat părerea destul de repede.

Au urmat şedinţele foto din iunie şi octombrie 2002, tot pentru revista iepuraşului cu papion, semn că nudul lui Păsărin ridica tirajul instantaneu. După ce a încheiat colaborarea cu trustul MediaPro şi relaţia cu George Vintilă, Cosmina a pus punct apariţiilor sexy şi a virat către un alt domeniu profesional.


A colaborat cu diverse site-uri, iar acum e maestru de ceremonii în cluburi şi la evenimente. Iată că, după şapte ani, vedeta recidivează într-un pictorial incitant şi îndrăzneţ, realizat pentru cel mai recent număr al revistei Maxim.

Cosmina s-a lăsat fotografiată în diverse locuri din Bucureşti, dis-de-dimineaţă, când Capitala era cât de cât pustie. Nu de alta, dar bărbaţii ar fi putut face uşor infarct! Tânăra în vârstă de 26 de ani s-a mai îngrăşat pe ici, pe colo, recăpătându-şi rotunjumile de altădată.

"Relaţia cu George Vintilă este reperul meu"


Fără să vrea, Cosmina îi face în Maxim o emoţionantă declaraţie de dragoste fostului ei iubit, George Vintilă, de care s-a despărţit în 2005, după trei ani de relaţie. „Am o teorie. Nu mai există bărbaţi mişto. Iar cei care sunt mişto, sunt luaţi... Dacă mă gândesc bine, relaţia mea cu George Vintilă, care e cu 12 ani mai mare, a fost experienţa vieţii mele. Am învăţat o groază de lucruri de la el. Relaţia aia e reperul meu. Jumătate din ceea cea sunt vine de la el”, povesteşte Cosmina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.