Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

duminică, august 23, 2009

Vanesa Carbone: „Sunt dependentă de sex. Ador să ofer plăcere bărbaţilor”
Argentina este considerată ţara-regină a bombelor sexy din America de Sud, însă nici Chile nu se poate plânge. Superba Vanesa Carbone ne arată de ce este în stare, în noul ei pictorial nud.

Vedeta devenită celebră odată cu participarea la reality show-ul „El Grande Hermano” - varianta argentiniană a „Fratelui cel Mare” - nu are niciun complex. Nici în fotografiile incendiare realizate pentru compatrioţii ei, şi nici în viaţa de zi cu zi.


Pentru ea, dragostea este un drog. Unul pe care îl consumă frecvent, după cum mărturiseşte chilianca. „Sunt dependentă de sex. Îl trăiesc la intensitate maximă şi este o necesitate permanentă. Pentru mine, sexul e totul, nu aş putea trăi fără”, spune Vanesa.

Înaltă de 1,68 metri şi cu măsuri 90-61-91, diva a lucrat în Senat şi ştie ce înseamnă să îţi ajuţi aproapele. Tocmai din acest motiv, în spatele apetitului sexual bine dezvoltat se ascunde un gest nobil. „Fac asta pentru că ador să ofer plăcere bărbaţilor. Sunt încântată să-i văd cum profită de ceea ce le fac”, a mai spus frumoasa chiliancă.


Ei, iată că se poate! Am întâlnit şi iepuraşi samariteni...


Vansea Carbone este una dintre cele mai bine cotate modele din Argentina si a facut furori cu pictorialul sau din Playboy castigand titlul de Playmate-ul anului 2007.

Fosta iubita a lui Carlos Tevez a protestat topless, in fata ambasadei Japoniei, din Chile, pentru a opri masacrarea balenelor. Vanesa Carbone nu s-a sfiit deloc sa renunte la hainute si, pastrand pe ea doar o pereche de chilotei, s-a inarmat cu doua pancarte pe care scria "Lasati-le sa traiasca" si "Singura piele pe care o folosesc este a mea", a defilat fara complexe pe strada din capitala chiliana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.