Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

luni, iunie 15, 2009

Silvina Escudero, pictorial nud înainte de nuntă
A devenit una dintre divele momentului, datorită apariţiei în „Vedetisima” şi nu are de gând să renunţe prea curând la acest statut. Nici nu ar avea de ce să gândească altfel: este frumoasă, iubeşte şi este iubită, iar în plus a mai pus o piatră la zidul celebrităţii. Silvina Escudero a reuşit să îi încălzească pe masculii argentinieni pozând în ediţia locală a revistei iepuraşului cu papion.Ei bine, norocul argentiniencei este că şi-a ales un partener de viaţă care ştie perfect cum merg lucrurile în showbiz. Matias Ale este actor şi producător, iar atenţia îndreptată asupra iubitei sale îl ajută, implicit, şi pe el. Aşa că, dacă alţi bărbaţi simt o strângere de inimă când iubitele lor îşi expun trupul privirilor pofticioase ale publicului, Matias a reacţionat cu totul altfel. Lucru de înţeles nu doar prin prisma meseriei pe care o are. Pe plan sentimental, lucrurile par să meargă ideal între cei doi. Iar încrederea nu lipseşte.


Mai mult, a apărut şi ideea căsătoriei ca o certitudine. Iniţial fusese fixată ca termen luna august a acestui an, dar perechea nu pare să se mai grăbească. Succesul spectacolului le-a cam dat planurile peste cap celor doi. „Ne-ar plăcea să ne căsătorim, dar nu avem timp”, a explicat Silvina, care a dezvăluit şi secretul trăiniciei relaţiei lor: sinceritatea. „Ne-am spus totul despre trecut. Suntem foarte îndrăgostiţi şi acest lucru face ca totul să fie minunat”, a subliniat argentinianca adusă în atenţia publicului de pictorialul realizat împreună cu sora ei, Vanina. Şi care acum traversează poate cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei: se bucură şi de succes, şi de dragoste. Ce şi-ar putea dori mai mult?!

Un comentariu:

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.