Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

luni, iunie 15, 2009

Belen Lavallen: Cea mai bună partidă de sex a fost cu o femeieAre doar 22 de ani, dar modelul argentinian Belen Lavallen se poate lăuda cu o experienţă de viaţă de invidiat. A încercat de toate, iar sexul pentru ea nu este un subiect tabu, ci chiar un mod de existenţă.

A recunoscut că este bisexuală, că îi place sexul oral, însă Belen a mers şi mai departe, recunoscând că preferă să facă dragoste cu femeile, decât cu bărbaţii.

Controversata argentiniancă, născută în Rosario, care în prezent se află în tratative cu o televiziune din Spania pentru prezentarea unei emisiuni, a mărturisit că experienţa sexuală pe care a avut-o cu o femeie a fost cea mai tare din viaţa ei.

„Am cunoscut-o la o petrecere, acum un an şi jumătate. Am făcut schimb de telefoane şi am vorbit un timp, până când ne-am întâlnit. Am petrecut două nopţi împreună. Pentru care i-aş da 10. Cea mai tare partidă de sex am avut-o cu ea. Cu un bărbat nu am mers niciodată până acolo. Însă nu ne-am mai putut vedea, pentru că amândouă aveam iubiţi”.


Pe de altă parte, Belen spune că nu are mustrări de conştiinţă că şi-a recunoscut sexualitatea, admiţând totodată că are şi fantezii sexuale cu diverse vedete din showbiz. „Admir frumuseţea feminină. Am postere cu Natalia Oreiro şi Angelina Jolie. Acum, în apartamentul meu din Núñez, am de asemenea fotografii, în special cu Luciana Salazar. De asemenea, îmi place Rocío Guirao Díaz”.


Mai rămâne să aflăm şi ce părere au bărbaţii despre mărturisirea lui Belen. Mai ales foştii parteneri ai modelului. Care acum sigur îşi pun întrebări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.