Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

vineri, mai 15, 2009

Soţia lui Ice-T - Nicole Austin (Coco), incendiară în noul ei pictorial: Fetelor, trăiţi-vă fanteziile sexuale!

Nu există sfaturi mai bune despre sex decât cele primite de la un „iepuraş” Playboy. Iar soţia rapper-ului Ice-T, care totodată este topmodel, actriţă şi dansatoare, are multe de spus pentru fetele şi femeile din lumea întreagă.
„Coco's back!”, titrează revista Smooth din acestă lună. Şi, într-adevăr, Nicole Austin - sau Coco, cum o ştie o lume întreagă - a revenit. Nu cu mâna goală, ci cu un pictorial de-a dreptul incendiar şi cu mai multe sfaturi despre materia ei preferată, sexul! „Fanteziile sexuale trebuie trăite, este foarte important să faceţi asta. Sunt inutile dacă rămân în capul vostru şi nu ies de acolo”, spune magnifica blondă în paginile revistei citate.

Deschisă din fire, Coco intră şi mai mult în amănunte şi spune că are mai multe fetişuri, constând în jucării sexuale, bice, cătuşe şi lenjerie intimă comestibilă. Cât despre poziţiile sexuale preferate, îi place să fie şefa. Însă, uneori, mai lasă de la ea: „Fiecare femeie simte nevoia să se simtă vulnerabilă în faţa bărbatului ei, din când în când. Poziţia «doggy style» rezolvă asta pentru mine”.

Californianca a împlinit de curând 30 de ani şi spune că, în ciuda aparenţelor, este o femeie de casă. „Nu pot spune că sunt perfectă, însă mă consider o gospodină foarte bună. Gătesc, curăţ, spăl şi fac orice este nevoie pentru a-mi satisface bărbatul”, a conchis starleta. Accesaţi galeria foto de mai jos pentru a vedea noul pictorial al frumoasei soţii de rapper şi vedeţi dacă v-o puteţi imagina pe Coco dând cu aspiratorul ori gătind sarmale...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.