Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

duminică, aprilie 05, 2009

SexGate la Moscova: Miss Rusia şi-a pierdut coroana din cauza unor poze nud
Se spune că rusoaicele sunt cele mai frumoase din lume. Iar câştigătoarea concursului de Miss din această ţară, potrivit acestui algoritm, ar trebui să fie femeia ideală. Superba Sofia Rudieva respectă această ipoteză însă, din păcate pentru ea, numele îi este pătat de un scandal cu tentă sexuală.

Câştigătoarea titlului de Miss Rusia 2009, în urma competiţiei ce a avut loc în februarie, a pierdut atât coroana cât şi dreptul de a-şi reprezenta ţara la Miss Univers, concurs programat în luna august a anului curent, în Bahamas. Scandalul a început în martie, la doar câteva săptămâni după ce Sofia a fost numită cea mai frumoasă femeie din Rusia, iar hotărârea a fost luată pe data de 3 aprilie, în urma unei şedinţe.

Bruneta născută în Sankt Petersburg a aflat cu stupoare că va trebui să renunţe la coroană din cauza unor fotografii care circulă pe Internet. Realizate cu ceva vreme în urmă pentru o revistă care publică poze nud cu frumuseţi din toate colţurile lumii, imaginile cu pricina sunt de-a dreptul incendiare. Dar şi interzise, dacă ţinem cont de faptul că o câştigătoare de Miss nu are voie să pozeze - sau să fi pozat vreodată - goală.

Problemele Sofiei nu se opresc însă aici. Potrivit presei moscovite, rusoaica a împlinit 18 ani de-abia în luna noiembrie a anului trecut, iar fotografiile au fost realizate înainte de sărbătorirea majoratului. Mai precis, la 15 ani! Iar suma primită - una mai mult simbolică: 50 de dolari! „Atunci începusem să am şi eu forme, la 15 ani. Nu ştiam pentru ce fac acele fotografii şi nici măcar ce consecinţe pot rezulta”, explică Sofia pe site-ul ei personal. Teoretic, rusoaica ar putea fi sancţionată drastic. Rămâne însă de văzut dacă Moscova crede sau nu în lacrimi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.