Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

miercuri, aprilie 08, 2009

Oana Bercaru, Ramona Gabor, Roxana Ungureanu şi Roxana Ilie sunt cele mai curtate modele la festivaluri

În plină criză, manechinele nu vor sub nici o formă să lase la preţ, preferând mai degrabă să refuze oferte, decât să negocieze.

Tarifele lor ajung şi la 200 de euro, pentru o reprezentaţie de câteva minute şi tot timpul banii se primesc înainte. Pregătirile pentru Festivalurile de Modă de la Bucureşti şi de la Iaşi au început


Cele mai curtate sunt fotomodelele care şi-au asociat imaginea cu băieţi de bani gata şi au fost protagonistele unor scandaluri sexuale, care le-au crescut notorietatea şi tariful. De când şi-a făcut cele trei operaţii estetice, ea modelându-şi cu bisturiul sânii, nasul şi gambele, Ramona Gabor a devenit cel mai bine plătit fotomodel ea luând 200 de euro pentru o prezentare.

Iepuraşul Playboy Oana Bercaru, una dintre puţinele manechine nesiliconate, cere 100 € pentru o defilare, iar vestita Roxana Ungureanu, de când a rămas fără iubit celebru şi bogat, şi-a redus şi pretenţiile financiare, ajungând la suma de 50 €. Iată că Roxana Ilie, actuala iubită a lui Pătraşcu, vine puternic din urmă şi începe promiţător, tot cu 50 € pentru o prezentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.