Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

miercuri, aprilie 01, 2009

Mama Natură vrea din nou în Playboy. A primit „ok”-ul soţului!Locul anumitor frumuseţi este în revistele destinate bărbaţilor. Roxana Ionescu face parte, fără doar şi poate, din această categorie. După ce a lăsat o ţară întreagă ca la dentist cu incendiarul ei pictorial Playboy, superba Mama Natură vrea să repete figura.

Ce-i drept, oferte au mai existat. Toate tentativele iepuraşului cu papion au fost însă sortite eşecului. Şi nu neapărat din cauza soţului Roxanei, aşa cum s-a crezut iniţial. Cum-necum, vedeta Antenei1 a primit undă verde şi din partea lui Laurenţiu şi anunţă în gura mare că este dispusă unei noi apaţii încendiare.

Nu însă oricum! Este criză şi onorariul trebuie să fie unul cel puţin la fel de atrăgător ca Mama Natură în sine. „Dacă va fi o ofertă avantajoasă, nu voi spune «nu». Nu mi-a interzis soţul meu să mai pozez, aşa cum s-a tot scris. Pur şi simplu nu era cazul să mai apar, atâta timp cât prezentam o emisiune pentru copii”, a declarat Roxana pentru revista Diva.

Acum, că înţelegerea cu emisiunea „Vreau să fiu vedetă” a luat sfârşit, Mama Natură se poate ocupa mai mult de soţul ei, cu care este căsătorită de mai bine de trei ani. Relaţia cu Laurenţiu este, de altfel, una ideală, cu atât mai mult cu cât, după cum mărturiseşte vedeta, Roxana se înţelege de minune cu mama-soacră: „Suntem foarte bune prietene, ne sunăm des. De când am slăbit, am nişte mici trucuri pe care i le-am sugerat şi ei. E adevărat că acum este puţin supărată pe mine pentru că nu-i ofer un nepoţel, dar mă înţelege”. Rămâne însă de văzut ce se va alege de înţelegerea mamei lui Laurenţiu după un eventual pictorial nud realizat de nora sa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.