Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

vineri, aprilie 10, 2009

I-a dat „liber”! Melita Toniolo, aniversare fără iubitul-bodyguard
Pe cât sunt unele femei de sexy, pe atât de mult nenoroc au în amor. Dacă ţinem aşadar cont de faptul că Melita Toniolo a fost votată în trecut drept cea mai frumoasă reprezentantă a sexului slab din Italia, ghinionul capătă dimensiuni colosale.

Devenită celebră odată cu participarea la reality-show-ul „Il Grande Fratello” - varianta peninsulară a „Big Brother” -, bruneta a escaladat culmile celebrităţii odată cu nenumăratele pictoriale şi calendare nud realizate pentru admiratorii ei din Cizmă. Respectând „reţeta” din bătrâni, au urmat mai multe idile cu fotbalişti din Serie A, presa italiană speculând că, la un moment dat, i s-au aprins călcâiele chiar după căpitanul echipei noastre naţionale, Cristi Chivu.

De ceva vreme, însă, îşi găsise liniştea sufletească în braţele lui Maurizio Uzzi, nimeni altul decât fostul bodyguard al frumoasei elveţience Michelle Hunziker. În ciuda bârfelor presei şi a diferenţei de vârstă - ea are 23 de ani şi el 45 -, relaţia celor doi a mers de minune. Până într-un punct, însă! Marţi noapte, italianca şi-a sărbătorit împlinirea celor 23 de primăveri. A fost o petrecere pe cinste, cu mulţi prieteni, dar fără bodyguard...

„Au luat doar o pauză”, spun unii amici, pentru Star+TV, în timp ce alţii susţin, sec: „S-au despărţit. Maurizio o sufoca şi s-a săturat de el”. Care să fie adevărul, nu se ştie. Cert este un lucru. Cu siguranţă ştim ce dorinţă şi-a pus sărbătorita în momentul în care a suflat în lumânări...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.