Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

marți, aprilie 28, 2009

Daniela Crudu - cum i-a alunecat ei fluturaşul spre zonele intimeSunt oameni care apelează la mijloace ciudate pentru a-l susţine pe cel iubit. Iar dintre ei face parte, cu siguranţă, Daniela Crudu. „Vecina” care spune „Neatza” împreună cu Răzvan şi Dani a făcut, anul trecut, un gest surprinzător, tatuându-şi un fluturaş special pentru iubitul ei.

Locul ales trebuia să fie zona inghinală. Dar fluturele, nărăvaş din fire, a „alunecat” undeva, mai jos. Ajutat de cel care l-a tatuat şi care a considerat că, dacă tot e cadou pentru iubit, să îl vadă doar alesul. Şi aşa s-a făcut că lepidoptera s-a ascuns spre zona pubiană, să nu se lase văzută nici măcar când noul iepuraş poartă bikini. Evident, iubitul a fost încântat de cadou. Dar, deşi relaţia lor merge bine, surse apropiate cuplului au mărturisit pentru Libertatea că încă nu se aud clopote de nuntă. Aşa se face că, de Ziua Îndrăgostiţilor, el nu ia dat un inel, deşi cică l-ar avea deja cumpărat, ci „doar” nişte cercei cu diamant.


Ei, cine ştie, poate acum, după apariţia pictorialului din Playboy, va coborî şi iubitul Danielei de la urechi spre deget. Nu de alta, dar, după cum declara Crudu, „în Japonia fluturele este simbolul feminităţii. M-a durut când mi l-a desenat, însă ce a ieşit în final contează şi sunt foarte mândră de el”. Numai că… Fie nu a rezistat la mai multă durere, fie a învăţat deja să fie prudentă. Fluturaşul ei nu poartă (încă) un nume. Poate fi văzut de orice iubit, fără să stârnească amintiri despre un posibil „ex”. Galerie foto cu Daniela Crudu goală în Playboy.


Dl Rulment, ce norocos! Daniela Crudu şi-a cumpărat costum de cadână


Iubitul de 36 de ani al Danielei Crudu ar putea câştiga oricând titlul de cel mai fericit bărbat din România. Asta pentru că Bogdan se poate lăuda cu faptul că împarte acelaşi pat cu una dintre cele mai sexy femei din ţara noastră. Care, în plus, îi face absolut toate mofturile...

Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba! Având ani de zile de experienţă ca animatoare în cluburi de noapte, colega lui Răzvan şi Dani i-a făcut iubitului ei un cadou cu totul şi cu totul aparte. Pasionată de dans, Daniela şi-a achiziţionat din Turcia un costum de cadână. S-a întâmplat în mini-vacanţa de Paşte, pe care cei doi amorezi şi-au petrecut-o pe pământ otoman. Într-un bazar din Istanbul, o superbă rochie orientală, din material transparent, cu voal auriu şi bănuţi aplicaţi din loc în loc, i-a făcut imediat cu ochiul brunetei. Să nu credeţi însă că Daniela şi-a cumpărat costumul cu una cu două! Se spune despre turci că sunt cei mai buni negociatori. Ei bine, asta până la apariţia frumoasei Crudu.


„Şi-a luat un costum de cadână ca să danseze special pentru iubitul ei. S-a amuzat teribil la negocieri. După caz, vorbea cu turcii şi în română şi în engleză. La final, a plătit în jur de 100 de lire turceşti, adică a obţinut o reducere substanţială”, povesteşe un apropiat de-al Danielei în Cancan. Conform sursei citate, ajunsă în România, sexoasa „vecină” nu s-a grăbit să îşi pună planul în aplicare, spunându-i iubitului că aşteaptă o ocazie specială. Nerăbdător ca orice bărbat, „Dl. Rulment” a luat imediat măsuri. Şi, ca prin minune, mama lui s-a însănătoşit brusc şi a fost nevoită să plece din casa lui, din Buftea. Vilă în care, de două-trei zile, s-a mutat din nou Daniela. Ei, să fie această o ocazie specială?!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.