Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

miercuri, aprilie 01, 2009

Dagmar Jihlavcova, iepuraşul ceh cu dublură în familie

Frumuseţea apare de unde nu te aştepţi. Pentru cehi, de exemplu, din micul Rokycany, care a dat lumii nu una, ci două blonde apetisante. Şi asta în ciuda faptului că orăşelul nu are nici măcar 1.000 de locuitori! Dagmar Jihlavcova este unul dintre apreciatele modele din Cehia, care are o întreagă carieră de modeling în spate, acumulată în cei 15 ani în care a practicat această meserie, dar punctul culminant pentru ea a fost pictorialul realizat în 2007 pentru ediţia locală a Playboy.

Şi nu pentru că i-ar lipsi din palmares pozele nud, ci fiindcă a apărut alături de sora ei geamănă, Jarka, mai mare decât ea cu numai zece minute. De atunci, blonda în vârstă de 32 de ani şi-a arătat corpul în multe publicaţii pentru adulţi, dar acel pictorial îi rămâne cel mai drag.

Deşi pozează nud, Dagmar se consideră un om normal. Este economistă, deşi nu are timp să îşi practice meseria, dar se simte atrasă de tot ce este nou şi neobişnuit. „Îmi place magia şi sunt interesată de armele de foc. Am avut ocazia să trag cu un Colt şi mi-a plăcut la nebunie. În plus, sunt interesată de psihologie, atât de cea umană, cât şi animală. Îmi place să pictez, să dansez, dar şi să merg la ţară şi să fiu înconjurată de oameni calzi”, mărturiseşte modelul.

Despre dragoste, evită să vorbească. Dar, în mod evident, când măsori 1,74 metri, cântăreşti 54 de kilograme şi ai măsurile 90-60-89 nu poţi scăpa neobservată. Iar singurătatea este doar o pauză între două iubiri.

4 comentarii:

 1. ai pus tema de pe template...dragutz
  in alta ordine de ideei de ce nu pui imag cu vedete in ipostaze mai decente?

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai dreptate, te-am pus in blogroll

  RăspundețiȘtergere
 3. ongelofelijk lekker ding, ik moet er niet aan denken dat ik er nooit sex mee mag hebben

  RăspundețiȘtergere

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.