Irina Voronina

Natalie Weber

Nina Mercedez

Mariann Fogarassy

Belen Lavallen

Dallys Ferreira

Denise Milani

Alise Gherghel

Alise Gherghel
Alice Gherghel din Piatra Neamt , da o stie foarte multa lume pentru ca era cunoscuta ca o pitzipoanca wannabe in oras

Justine Fuster

Lucia Tovar

Luciana Salazar

miercuri, aprilie 22, 2009

Andreea Rincon: „Nu aş putea trăi fără sex. Aş face dragoste de două ori pe oră”
A devenit celebră participând la varianta argentiniană a reality-show-ului „Big Brother” şi, ca orice frumoasă care abia s-a remarcat şi îşi doreşte să rămână celebră, Andrea Rincon s-a cuplat cu un fotbalist. Idila ei cu Martin Palermo nu a ţinut prea mult, deşi sportivul îi dăruia bomboane şi ciocolată ca să o îndulcească, dar şi-a făcut efectul. Iar o operaţie de ridicare a impresionanţilor ei sâni i-a deschis larg porţile modelingului.

Tiza reginei columbiene a Internetului, cu care nu doar că are acelaşi nume, dar şi seamănă destul de bine, este acum în plină ascensiune. Şi, ca orice sud-americancă, apelează la declaraţii incendiare pentru a se menţine în atenţia publicului. Condimentate, evident, cu un nou pictorial sexy.

Considerată un veritabil „camion cu airbaguri”, Andrea se dovedeşte foarte sinceră atât în dezvăluirile de alcov, cât şi în cele legate de droguri. „Adevărul este că nu aş putea trăi fără sex”, subliniază frumoasa, completând: „Când nu am nimic de lucru, îmi place să fac dragoste la fiecare jumătate de oră”.

Cât despre stupefiante, ea precizează că a văzut cum mulţi oameni din industria de televiziune consumă cocaină şi ecstasy, dar nu este şi cazul ei. Ştie ce gust au narcoticele, a fumat când era mai tânără, dar s-a lăsat. Şi nu are de gând să se reapuce. Pentru ea, singurul drog acceptat este sexul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine ati venit! StireaPress

Copyright © 2009 Ovidiu. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996. Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.